Yoga Trance Dance®

Kom Yoga Trance Dance beleven!
Ik kijk er naar uit de dansvloer met je te delen!


Yoga Trance Dance neemt je mee op reis. Even helemaal uit je hoofd, in contact met je lichaam. Een meditatie in beweging.

Door de aandacht naar binnen te richten, maak je contact met wie je werkelijk bent. We brengen het lichaam op een zachte manier in beweging met vinyasa yoga. Het ritme van de ademhaling wijst ons de weg naar meer vrije bewegingen en expressie. Zachtjes aan geven we ons lichaam meer en meer over aan het opzwepende ritme van de muziek.

Yoga Trance Dance is eigenlijk gewoon een feestje op je yogamat! 😁 

Een moment van connectie met je wonderbaarlijke lijf, expressie van je prachtige zelf… en vooral van puur genieten van vrij bewegen en dansen.

SAY YES TO THE DANCE!

Geen yoga- en/of danservaring noodzakelijk. Alle leeftijden en niveaus welkom! 

YOGA FUSION FLOW

Een yogales waarin we op ontdekking gaan met je lichaam als leidraad. We flowen langs verschillende yogastijlen, actieve meditatietechnieken en exploreren natuurlijke (dans)bewegingen.

Technieken uit dans en yoga smelten samen met als doel je laten genieten van bewust bewegen en je zo dieper in je zachtheid te laten zakken. Soms zwetend en wild, soms zacht en stil… altijd met respect voor jezelf en je lijf.