Yoga Deurne

🏰  JULI & AUGUSTUS 2019 les op maandagavond in Sterckshof Deurne

Kleine groep, max. 7 personen, rustige omgeving en individuele begeleiding.  Alle leeftijden en niveau’s welkom. Een losse les betaal je 15 euro, 5 of 10 beurtenkaart 55 of 110 euro. Reserveren noodzakelijk!

Reserveer nu knop 

YIN YOGA

Heb je nood aan wat me-time, herbronnen, kom je moeilijk tot rust? Voel je soms dat je maar blijft gaan op automatische piloot, dat je het contact met je lichaam verliest en teveel in je hoofd zit? Kom genieten van hartverwarmende yoga. Gun jezelf wat (extra) rust in je leven.

Yin yoga werkt helend en is een rustige vorm van yoga waarbij houdingen langer worden aangehouden, dit houdt ligamenten, bindweefsel en gewrichten soepel en laat de energie in je lichaam stromen.

Maandag 21u Yin yoga

Donderdag 21u YIN & FLOW  ☯️ Een mix van yin houdingen en zachte vinyasa flow. Tempo is traag. Een les die speelt met ontspanning en inspanning, yin en yang, versterken en loslaten. 

 

VINYASA YOGA

Breng je lichaam op een zachte manier in beweging. Ervaar  het weldadige effect van yoga en bewust bewegen op lichaam en geest. In deze les bewegen we op het ritme van de ademhaling van de ene houding naar de andere. We nemen ook de tijd om helemaal tot rust te komen. Het tempo van de les is traag, de houdingen inspannend.

Maandag 19.30u

 

RESTORATIEVE OF HERSTELLENDE YOGA

Herstellende yoga  brengt diepe ontspanning voor  lichaam en geest.

Met hulp van yogamateriaal zoals dekens, bolsters, blokjes en riemen brengen we het lichaam in een comfortabele, ontspannen houding en ondersteunen we waar nodig. De houdingen worden langere tijd aangehouden. Deze vorm van yoga helpt om het lichaam te herstellen.

Restoratieve yoga kan een positief effect hebben bij (chronische) stress, vermoeidheid, hoge bloeddruk, burn-out, fibromyalgie,…  Deze vorm van yoga is ook geschikt wanneer je een blessure hebt.

Kleed je warm aan voor deze les! Neem even contact met me op wanneer je specifieke noden hebt.

Donderdag 19.30u en vrijdag 10u