Yoga Deurne

 ☾ I bend, so I don’t break ☽

WEKELIJKS UURROOSTER

🖤 

Maandag 19u yin & relax– combinatie van yin yoga en restoratieve houdingen.

Maandag 20.30u  yoga fusion flow –  combinatie van verschillende yogastijlen, actieve meditatietechnieken en natuurlijke (dans)bewegingen

NIEUW! Woensdag 20.30u vinyasa yoga – bewegen op het ritme van de ademhaling van de ene houding naar de andere. De houdingen zijn inspannend. 

Donderdag 19u restoratieve yoga – restoratieve yoga met aandacht voor mindfulness en ademhaling.

Donderdag 20.30u yin yoga– yin yoga pur sang

Vrijdag 9.30u restoratieve yoga – restoratieve yoga met aandacht voor mindfulness en ademhaling.

NIEUW! Zondag 10.30u hatha yoga – actieve houdingen met aandacht voor  ademhaling en balans tussen kracht & ontspanning. 

Reserveer nu knop

☆YIN YOGA

Heb je nood aan wat me-time, herbronnen, kom je moeilijk tot rust? Voel je soms dat je maar blijft gaan op automatische piloot, dat je het contact met je lichaam verliest en teveel in je hoofd zit? Kom genieten van hartverwarmende yoga. Gun jezelf wat (extra) rust in je leven.

Yin yoga werkt helend en is een rustige vorm van yoga waarbij houdingen langer worden aangehouden, dit houdt ligamenten, bindweefsel en gewrichten soepel en laat de energie in je lichaam stromen.

☆RESTORATIEVE OF HERSTELLENDE YOGA

Herstellende yoga  brengt diepe ontspanning voor  lichaam en geest.

Met hulp van yogamateriaal zoals dekens, bolsters, blokjes en riemen brengen we het lichaam in een comfortabele, ontspannen houding en ondersteunen we waar nodig. De houdingen worden langere tijd aangehouden. Deze vorm van yoga helpt om het lichaam te herstellen.

Restoratieve yoga kan een positief effect hebben bij (chronische) stress, vermoeidheid, hoge bloeddruk, burn-out, fibromyalgie,…  Deze vorm van yoga is ook geschikt wanneer je een blessure hebt.

Kleed je warm aan voor deze les! Neem even contact met me op wanneer je specifieke noden hebt.

☆YOGA FUSION FLOW

Een les waarin we op ontdekking gaan met je lichaam als leidraad. We flowen langs verschillende yogastijlen, actieve meditatietechnieken en exploreren natuurlijke (dans)bewegingen. Technieken uit dans en yoga smelten samen met als doel je laten genieten van bewust bewegen en je zo dieper in je zachtheid te laten zakken. Soms zwetend en wild, soms zacht en stil…altijd met respect voor jezelf en je lijf.

☆VINYASA YOGA

Breng je lichaam op een zachte manier in beweging. Ervaar  het weldadige effect van yoga en bewust bewegen op lichaam en geest. In deze les bewegen we op het ritme van de ademhaling van de ene houding naar de andere. We nemen ook de tijd om helemaal tot rust te komen. Het tempo van de les is traag, de houdingen inspannend.

Prijzen yoga

Losse les yoga – 15 euro

5 beurtenkaart yoga – 60 euro

10 beurtenkaart yoga – 110 euro

Privé les – 60 euro (max. 3 personen)

Een beurtenkaart is 1 jaar geldig, strikt persoonlijk en niet terug betaalbaar.

Betalen kan ter plaatse cash en via mobiele overschrijving. Vooraf overschrijven is ook mogelijk via rekeningnummer BE15 0635 9295 0830 – Jessy Bettio.