Yoga Deurne

 ☾ I bend, so I don’t break ☽

VANAF 16 SEPTEMBER – NIEUW UURROOSTER

Maandag 19.30u yin & relax– combinatie van yin yoga en restoratieve houdingen. Maandag 21.00u vinyasa flow & yin – de les start met pittige vinyasa yoga en sluit af met enkele yin houdingen. Beginners starten best in vinyasa basic op donderdagavond.

Donderdag 19.30u vinyasa flow basic – kennismaking met de basishoudingen van vinyasa yoga.              Donderdag 21.00u yin & relax – combinatie van yin yoga en restoratieve houdingen.

Vrijdag 9.30u mindful restorative yoga – restoratieve yoga met aandacht voor mindfulness en ademhaling.

Reserveer nu knop 

YIN YOGA

Heb je nood aan wat me-time, herbronnen, kom je moeilijk tot rust? Voel je soms dat je maar blijft gaan op automatische piloot, dat je het contact met je lichaam verliest en teveel in je hoofd zit? Kom genieten van hartverwarmende yoga. Gun jezelf wat (extra) rust in je leven.

Yin yoga werkt helend en is een rustige vorm van yoga waarbij houdingen langer worden aangehouden, dit houdt ligamenten, bindweefsel en gewrichten soepel en laat de energie in je lichaam stromen.

 

VINYASA YOGA

Breng je lichaam op een zachte manier in beweging. Ervaar  het weldadige effect van yoga en bewust bewegen op lichaam en geest. In deze les bewegen we op het ritme van de ademhaling van de ene houding naar de andere. We nemen ook de tijd om helemaal tot rust te komen. Het tempo van de les is traag, de houdingen inspannend.

 

RESTORATIEVE OF HERSTELLENDE YOGA

Herstellende yoga  brengt diepe ontspanning voor  lichaam en geest.

Met hulp van yogamateriaal zoals dekens, bolsters, blokjes en riemen brengen we het lichaam in een comfortabele, ontspannen houding en ondersteunen we waar nodig. De houdingen worden langere tijd aangehouden. Deze vorm van yoga helpt om het lichaam te herstellen.

Restoratieve yoga kan een positief effect hebben bij (chronische) stress, vermoeidheid, hoge bloeddruk, burn-out, fibromyalgie,…  Deze vorm van yoga is ook geschikt wanneer je een blessure hebt.

Kleed je warm aan voor deze les! Neem even contact met me op wanneer je specifieke noden hebt.