Huisregels

Yoga

De studio bevindt zich in een woonhuis.

De deur gaat open 15 min voor de les en sluit stipt wanneer de les begint. Gelieve op tijd te komen, zodat voor iedereen de rust tijdens de les bewaard blijft.

Schoenen, jassen en tassen blijven uit de yogaruimte. Er is ruimte voorzien in de gang.

Een wc is beschikbaar.

Reserveren voor yoga is verplicht – https://www.supersaas.nl/schedule/login/StudioRelax/yoga

Is het je eerste les bij Studio Relax? Stuur me dan even een mailtje om kennis te maken en breng me op de hoogte van eventuele kwetsuren en/of condities waar ik rekening mee mag houden. Check bij gezondheidsproblemen altijd eerst even bij je (huis)arts.

De les gaat door vanaf 3 inschrijvingen. Bij minder inschrijvingen wordt de les geannuleerd en kan je je beurt recupereren.

Zelf een les of afspraak annuleren kan tot 24 uur vooraf. Bij latere afmeldingen wordt de beurt aangerekend.

Yoga materiaal zoals matten, bolsters, blokjes, dekens zijn voorzien in de yogaruimte en vrij te gebruiken. Voel je vrij om je eigen materiaal mee te brengen als je dat fijn vindt. Graag een handdoek voorzien bij warm weer, actievere lessen of overmatig zweten. Bedankt!

Privé-sessies, ademcoaching en behandelingen

Afspraken kunnen worden gemaakt via mail – info@studiorelax.be

Ee afspraak annuleren of wijzigen kan tot 24 uur vooraf. Latere afmeldingen worden aangerekend.

Jessy Bettio is niet verantwoordelijk voor ongevallen en diefstal tijdens de les, in huis en op weg van/naar Studio Relax.

Studio Relax behoudt het recht om ten alle tijden uurroosters, lessen en afspraken te veranderen, verplaatsen of annuleren.