Ademwerk

Thuiskomen bij jezelf

Verbonden ademen is een krachtige en helende ademhalingstechniek die je uitnodigt volledig te verbinden met jezelf.

Je bouwt langzaam maar zeker aan een sterke verbinding met je lichaam. De adem laat je zien waar jij vasthoudt en nodigt je uit contact te maken met dieper liggende emoties, gedachtepatronen en (fysieke) gewaarwordingen.

We zijn niet onze emoties. Vaak identificeren we ons er wel mee.

Emoties brengen een boodschap. Ze willen gehoord worden, doorvoeld. Ze willen stromen. De verbonden ademhaling kan deze stroom (terug) op gang brengen.

Is dat niet heftig? Ja, soms wel… maar tegelijkertijd oh zo bevrijdend!


Adem is leven

Je ademhaling weerspiegelt hoe jij in het leven staat. Doorheen je leven bouw je beperkingen op in je ademhalingspatroon.

Gebeurtenissen, situaties en emoties die je niet wil voelen of die te overweldigend zijn duw je weg en worden opgeslagen in je lichaam.

De verbonden ademhaling is een uitnodiging om op een zachte manier weer contact te maken met je werkelijke zelf en de adem te verdiepen. Tijdens de ademsessie laat je bewust de pauze tussen je in- en uitademing zoveel mogelijk weg.

Je ademt grote hoeveelheden zuurstof in je lichaam waardoor beperkte ademhalingsgebieden zich openen en je energieniveau verhoogt.

Je adem maakt je bewust van hoe je op dit moment in het leven staat en wat er in beweging wil komen. Je kan met deze techniek je emotionele bagage en spanningen vrij maken.

Loslaten wat niet meer bij jou past en/of doorheen blokkades ademen.