Ademcirkels

♡ Kom op adem ♡

Je ademhaling weerspiegelt hoe jij in het leven staat. Doorheen je leven bouw je beperkingen op in je ademhalingspatroon.

Gebeurtenissen, situaties en emoties die je niet wil voelen of die te overweldigend zijn duw je weg en worden opgeslagen in je lichaam.

De verbonden ademhaling is een uitnodiging om op een zachte manier weer contact te maken met je werkelijke zelf en de adem te verdiepen. Tijdens de ademsessie laat je bewust de pauze tussen je in- en uitademing zoveel mogelijk weg. Je ademt grote hoeveelheden zuurstof in je lichaam waardoor beperkte ademhalingsgebieden zich openen en je energieniveau verhoogt.

Je adem maakt je bewust van hoe je op dit moment in het leven staat en wat er in beweging wil komen. Je kan met deze techniek je emotionele bagage en spanningen vrij maken. Loslaten wat niet meer bij jou past en/of doorheen blokkades ademen.

Hoe ziet een ademcirkel er uit? We starten deze avond met wat uitleg over de verbonden ademhalingstechniek. We nemen de tijd om stil te staan bij eventuele vragen….

We ademen verbonden, liggend op een matje. Alle materiaal is aanwezig. Je wordt op een liefdevolle manier begeleid doorheen je eigen proces. Afsluiten doen we samen met een kopje thee.

Ademwerk is niet geschikt bij hartkwalen, hoge bloeddruk en ernstige psychologische moeilijkheden.

Ademcirkels Deurne @StudioRelax.

Beperkte plaatsen (max. 9 personen) Vooraf inschrijven!

Prijs: 25 euro/persoon

Begeleiding: Jessy Bettio

Data 2020: dinsdagavond 20-21.30u -7 januari, 21 januari, 4 februari, 18 februari, 17 maart, 14 april, 2 april

Ademcirkels Boechout @StudioPili

Beperkte plaatsen. Vooraf inschrijven!

Prijs & inschrijving: www.studiopili.be

Begeleiding: Jessy Bettio

Data 2020: Zaterdagnamiddag 14-15.30u – 25 januari, 28 maart, 16 mei