Ademcirkels

Het perfecte moment om kennis te maken met ademwerk!

Al ervaring met ademwerk? Neem de tijd om je nog eens bewust te verbinden met je adem, ondersteund door de energie van de groep!

Ademwerk

Je ademhaling weerspiegelt hoe jij in het leven staat. Doorheen je leven bouw je beperkingen op in je ademhalingspatroon.

Gebeurtenissen, situaties en emoties die je niet wil voelen of die te overweldigend zijn duw je weg en worden opgeslagen in je lichaam.

De verbonden ademhaling is een uitnodiging om op een zachte manier weer contact te maken met je werkelijke zelf en de adem te verdiepen. Tijdens de ademsessie laat je bewust de pauze tussen je in- en uitademing zoveel mogelijk weg.

Je ademt grote hoeveelheden zuurstof in je lichaam waardoor beperkte ademhalingsgebieden zich openen en je energieniveau verhoogt.

Je adem maakt je bewust van hoe je op dit moment in het leven staat en wat er in beweging wil komen. Je kan met deze techniek je emotionele bagage en spanningen vrij maken.

Loslaten wat niet meer bij jou past en/of doorheen blokkades ademen.

Hoe ziet een ademcirkel er uit?

We starten deze avond met wat uitleg over de verbonden ademhalingstechniek. We nemen de tijd om stil te staan bij eventuele vragen.

We ademen verbonden, liggend op een matras. Alle materiaal is aanwezig. Je wordt op een liefdevolle manier begeleid doorheen je eigen proces. Afsluiten doen we samen met een kopje thee.

Ademwerk is niet of minder geschikt geschikt bij: zwangerschap, hartkwalen, hoge bloeddruk en ernstige psychologische moeilijkheden.

  • 13 & 27 oktober 19.30 – 21.00 @ABC, Zakstraat 3, 2000 Antwerpen
  • 13 december 11.00 – 12.30 @Gezondheidsstudio Sisu, Interescautlaan 100, 2627 Schelle

Inschrijven via jessy@studiorelax.be of 0495/28 32 08 via sms of WhatsApp