Adem & bars

In ons dagelijkse leven wordt onze aandacht voortdurend naar buiten getrokken, waardoor we de verbinding met onszelf dreigen te verliezen. Dat kan leiden tot veel stress gerelateerde gezondheidsklachten.

Energetisch lichaamswerk creëert ruimte en helderheid in je hoofd en meer verbinding met je werkelijke kern. De behandeling brengt je in een meditatieve toestand en richt je aandacht naar binnen.

We starten deze sessie met verbonden ademhalen om je op een zachte manier uit te nodigen te vertragen en contact te maken met je lichaam.

Tijdens de behandeling worden punten op je hoofd licht aangeraakt. Het minimale resultaat van een behandeling is alsof je een heerlijke massage hebt gehad, je voelt je meer ontspannen en rustig. De effecten zijn voor iedereen anders en ook weer iedere sessie verschillend.

Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen.

Het is alsof je de reset-knop indruk. Wat kan dat voor jou creëren?Ik ondersteun jou tijdens de behandeling om los te laten. Het tempo en wat je loslaat, bepaal je onbewust zelf.  Tijdens de sessie stem ik af op jouw lichaam en noden. Deze energetische sessie is een combinatie van Access Bars – Access Bodyprocesses & verbonden ademhalen.

Alle leeftijden welkom, ook kinderen!

Afspraak maken?

Neem gerust even contact met me op wanneer je vragen hebt!


bettiojessy@gmail.com of 0495283208 via sms of WhatsApp