Access Bars® behandeling

✧ Meer rust creëren in je hoofd en lichaam? ✧

Door het activeren van je bars krijg je meer ruimte en helderheid in je hoofd en meer verbinding met wie je werkelijk bent.  De behandeling brengt je in een meditatieve toestand en richt je aandacht naar binnen .

In ons dagelijkse leven wordt onze aandacht voortdurend naar buiten getrokken, waardoor we de verbinding met onszelf dreigen te verliezen, wat kan leiden tot veel stressgerelateerde gezondheidsklachten.

Tijdens een behandeling worden punten op je hoofd licht aangeraakt. Het minimale resultaat van een bars behandeling is alsof je een heerlijke massage hebt gehad, je voelt je meer ontspannen en rustig. De effecten zijn voor iedereen anders en ook weer iedere sessie verschillend. Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen. Het is alsof je de reset-knop indruk. Wat kan dat voor jou creëren? 

Ik ondersteun jou tijdens de behandeling om los te laten. Het tempo en wat je loslaat, bepaal je onbewust zelf.

Alle leeftijden welkom, ook kinderen!

Bars sessie 1 uur, 60 euro 

‘Bars’ kan je vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading, van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zo wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.