Access Bars® – Energetic Facelift®

Access  Bars®– Een heerlijk ontspannende behandeling!

Door het activeren van je Bars® krijgt je meer ruimte in je hoofd en meer verbinding met wie je werkelijk bent.  De behandeling brengt je in een meditatieve toestand en richt je aandacht naar binnen .  In ons dagelijkse leven wordt onze aandacht voortdurend naar buiten getrokken, waardoor we de verbinding met onszelf dreigen te verliezen, wat kan leiden tot veel stressgerelateerde gezondheidsklachten.

Access Bars®  heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen.

Wil je graag voelen wat een Access Bars sessie is? Wat het met jou doet?

Tijdens een behandeling worden punten op je hoofd licht aangeraakt gedurende vijf tot tien minuten. Meestal duurt een behandeling 1 uur.

Het minimale resultaat van een Bars® behandeling is alsof je een heerlijke massage hebt gehad. De effecten zijn voor iedereen anders en ook weer iedere sessie verschillend. De Bars® behandelaar faciliteert jou om los te laten. Het tempo en wat je loslaat, bepaal je onbewust zelf.

Alle leeftijden welkom, ook kinderen.

Meer rust creëren in hoofd en lichaam?

 Sessie 1 uur, 60 euro –  1,5 uur, 90 euro

https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/jessy-bettio/

Meer info op:  https://www.accessconsciousness.com 

Een OPLEIDING tot Access Bars Practitioner volgen? 

Data : Deze editie is de opleiding verspreid over 2 aaneensluitende dagen ➡️dinsdag  23 april 19-22u + woensdag 24 april 9-13u

De Access Bars Class is een opleiding die 1 dag duurt. Na het volgen van een Access Bars Class ontvang je een officieel getuigschrift en kan je zelf aan de slag als Access Bars Practitioner.

Deze dag is een investering in jezelf! Je leert de 32 punten op het hoofd te lokaliseren en te activeren. Je maakt kennis met Access Consciousness en de Access Clearing statements. Je geeft de bars behandeling die dag 2x én je ontvangt de bars behandeling 2x! Je ontvangt een uitgebreid cursusmateriaal zodat je thuis alles op je gemak kan nalezen.

Prijs? 300 euro,  officiële prijs, wereldwijd vastgesteld, kinderen tot 15 jaar gratis (bij een betalende volwassene),16-17 jarigen betalen halve prijs,bij herhaling van de class betaal je halve prijs

Waar? @StudioRelax Deurne

Voorzieningen? Zoete en zoute snacks, water, koffie, thee worden voorzien bij ontvangst en tijdens de 2 korte pauzes, graag zelf een lunchpakket meebrengen.

‘Bars’ kan je vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading, van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zo wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Energetische facelift – Energetic Facelift®

De energetische facelift is een energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch aangepakt en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die jij hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen, terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling! Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Vanuit Access Consciousness zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. Wat is er nog meer mogelijk?

 Sessie 1 uur, 60 euro –  1,5 uur, 90 euro

https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/jessy-bettio/